Kontorplasser

OM KONTORPLASSENE

 

Velg et cellekontor som passer for 1 til 4 personer. Vi tilbyr også deltidskontor, velg mellom 5 eller 10 dager, eller ubegrenset bruk pr. måned.

 

Uansett hvor mye du bruker kontoret har vi en pris som inkluderer alt.

 

Heltids kontorer

 

Fleksible kontorer som gir deg frihenten til å opp- eller nedjustere i takt med ditt behov.

Deltidskontor

 

Kostnadseffektivit kontor som gir frihet til å bruke kontoret så lite eller mye du ønsker.

HAR DU HJEMMEKONTOR?

 

Vi tilbyr deg det du trenger for å oppgradere fra ditt hjenmekontor.

 

Uten en fast og profesjonell kontorplass kan det være vanskelig å fokusere og gjøre sitt beste. Omgivelsene oppfatter ikke at man er på jobb og man blir ofte forstyrret. Man kan føle seg alene og mangle noen å sparre med, som igjen kan begrense foretningsmulighetene.

 

Hos oss vil du få en profesjonell kontorplass med tilgang på bruk av møterom som gjør at bedriften din vil virke seriøs ovenfor dine kunder og samarbeidspartnere. Inviter til kundemøter hos deg, i stede for å bruke tiden og energi på å reise rundt.

 

Kanskje får du en ingeniør på den ene siden, en advokat på den andre og en regnskapsfører rett over gangen. Mulighetene er mange.

BEDRIFT I RASK VEKST?

 

Ikke la deg begrense av å binde deg opp i lange avtaler i et lokale som kanskje blir for lite eller for stort og kostbart inne kort tid.

 

Hos oss kan du oppjustere kontorbehovet i takt med bedriften vekst, og begrenser pendler tiden. Overlat kontoradministrasjonen til andre og frigjør resursser og fokus til viktigere virksomhetsområder

 

Inngå f.eks coworking avtaler med deres salgsteam for å sørge for forutsigbar produktivitet.

 

Kom nærmere markedet i Asker, Bærum, Drammen og Oslo. Avtal møter i nærheten av dine nøkkelkunder og foretningsforbindelser.

48 20 34 57

Johan Drengsruds vei 52

1383 Asker